Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Business Intelligence Microsoft och Qlik

  Microsoft

  Microsoft erbjuder attraktiva och moderna beslutsstödsverktyg för såväl stora och komplexa företag som mindre och enklare företag.

  Plattformen är en ”snabbväxare” och produkten har utvecklats kontinuerligt och anpassat sig efter marknadens och kundernas behov. Acando har ett mycket nära samarbete med Microsoft inom Business Intelligence och är VIP-partner.

  Microsoft Azure och Microsoft Power BI

  Microsoft Azure är en samling av integrerade molntjänster för dataanalys och integration av data. Med Azure skapas nya möjligheter och tjänster där du kan förvandla dina databehandlingsinsatser oavsett om det ligger i molnet eller ”on-premise”. Dina behov styr det du vill göra. Du kan själv välja vilka program du vill köra, skalanpassa efter eget behov, skapa test och utvecklingsmiljöer för att nämna några.

  Microsoft Power BI är en serie produkter som har som huvudsyfte att hjälpa vana användare av Excel/Office att kunna skapa sina egna rapporter och visualisera företagets data på ett relativt enkelt sätt där målet på sikt är ”Self Service BI”. Kombinationen av Azure och Power BI är en vinnande väg inom BI som vi på Acando är specialister att skräddarsy åt våra kunder.

  Microsofts verktyg är baserade på produkter som de flesta redan använder som exempelvis Sharepoint, Excel och SQL Server. På denna plattform kan beslutsstödet nå ut till hela företaget utan stora investeringar i exempelvis utbildning och licenser.

  Vi kan hjälpa ditt företag att skapa styrkraft i organisationen

  Vi har den erfarenheten, den skarpa kompetensen och bredden som kan hjälpa ditt företag att skapa styrkraft i organisationen med Microsoft BI-stacken, snabbare och mer kostnadseffektivt än någon annan aktör. Inom Acando har vi stor erfarenhet av att driva BI-projekt, skapa affärsnytta och utmana våra kunder med nya moderna lösningar.

  Qlik

  Acando är partner med Qlik och har ett komplett kompetens- och tjänsteutbud inom QlikView och Qlik Sense.

  Snabb tillgång till analys och insikter genom affärsdata är inte längre bara en fördel. Det är en förutsättning för konkurrenskraft och fundamentet i en modern och effektiv verksamhetsstyrning.

  Qlik Sense är ett analysverktyg så intuitivt och lättanvänt att vem som helst kan ta fram egna appar och dashboards för att skapa inblick i verksamheten. Med vårt Application Management ramverk drar ni dessutom full nytta av Qlik Sense i en behörighetsstyrd, förvaltad och kvalitetssäkrad miljö. Vi hjälper er med lösningar, exempelvis roadmaps, för en kontrollerad utrullning av Qlik Sense i verksamheten.

  Med vår metod, teknik och verksamhetskompetens stödjer vi kunden genom hela processen – från behovsanalys och lösningsutveckling till applikationsförvaltning, arkitektur och strategi. Genom bredden i vår verksamhet har vi dessutom mycket god kompetens inom samtliga närliggande områden. Exempel på sådana är affärsystem/SAP, MS Dynamics AX, Agresso och verksamhetsprocesser.

  Våra färdiga lösningar ger dig möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt komma igång med analys inom ditt verksamhetsområde. Lösningarna, som sammantaget bygger på 1000-tals timmar av erfarenhet från genomförda kundleveranser kan vidareutvecklas och skräddarsys efter era unika behov.


  Fredrik Kjellman fredrik.kjellman@acando.com +46 (0)70-992 36 60
  Lars Christensen lars.christensen@acando.com +46 (0)70-327 74 52