Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Qlik Analytics

  Snabb tillgång till analys och insikter genom affärsdata är inte längre bara en fördel, det är en förutsättning för konkurrenskraft och fundamentet i en modern och effektiv verksamhetsstyrning. Qlik Sense är ett analysverktyg så intuitivt och lättanvänt att vem som helst kan ta fram egna appar och dashboards för att skapa inblick i verksamheten. Acando är partner med Qlik och har ett komplett kompetens- och tjänsteutbud inom hela Qliks produktportfölj.

  Med vårt Application Management ramverk drar ni dessutom full nytta av Qlik Sense i en behörighetsstyrd, förvaltad och kvalitetssäkrad miljö. Vi hjälper er med lösningar, exempelvis roadmaps, för en kontrollerad utrullning av Qlik Sense i verksamheten.

  Med vår metod, teknik och verksamhetskompetens stödjer vi kunden genom hela processen – från behovsanalys och lösningsutveckling till applikationsförvaltning, arkitektur och strategi. Genom bredden i vår verksamhet har vi dessutom mycket god kompetens inom samtliga närliggande områden, exempelvis affärsystem/SAP, MS Dynamics 365, Agresso och verksamhetsprocesser.

  Vår breda branschexpertis inom bland annat Manufacturing, Retail och HR skapar en stor insikt för att snabbt och kostnadseffektivt komma igång med analys inom ditt verksamhetsområde. Lösningarna, som sammantaget bygger på 1000-tals timmar av erfarenhet från genomförda kundleveranser kan vidareutvecklas och skräddarsys efter era unika behov.

  Acando Analytics Boost

  Kickstarta resan mot ett datadrivet arbetssätt med en skräddarsydd Qlik Sense-applikation.

   

  Charlotte Högsberg Västerås charlotte.hogsberg@acando.com +46 (0)73-082 52 85

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Mikael Johansson mikael.johansson@acando.com +46 (0)76-774 12 69

  Eller vill du bli kontaktad?