Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Application Management

  Våra erbjudanden inom support, drift och förvaltning av IT-lösningar.

  Acando ger er tillgång till en expertorganisation för snabb och professionell support med möjlighet att anpassa servicenivån efter er verksamhet och dess behov.

  Vi är experter på att hantera förändringar inom verksamheten och erbjuder åtagande för hela eller delar av hanteringen kring en applikation under dess livscykel.

  Kundcase

  • Wolters Kluwer - förvaltning SAP

   Acando har ett lokalt partnerskap med Wolters Kluwer, som är en global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. De hjälper yrkespersoner inom juridik, skatt, finans och hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund.

   Acando har som lokal partner ansvar för förvaltning av Wolters Kluwers SAP-lösning. Acando har stabiliserat systemmiljön, gjort tidsparande förbättringar i processer och ökat kundnöjdheten.

  • Assa Abloy – förvaltning SAP och Microsoft Dynamics 365

   Assa Abloy är en världsledande leverantör av lås- och dörrlösningar. Acando har hjälpt Assa Abloy Entrance Systems (AAES) att efter ett förvärv flytta en SAP-lösning från USA till Sverige. Därefter har Acando hanterat förvaltningen av SAP-lösningen. Acando förvaltar även kundens lösning, baserad på Microsoft Dynamics 365. För AAES har förvaltningstjänsterna inneburit ökad kvalitet och stabilitet i lösningen för verksamheten.

  • Hantering av projektdokument och behörighetsstyrning

   Kundens befintliga lösning för att hantera projektdokument saknade rätt nivå av behörighetsstyrning. Det gjorde att fel parter såg fel information och det blev ett informationsöverflöd då alla hade tillgång till all information. 

   För att lösa problemet och få rätt behörighetsstyrning på enskilda dokument och projekt implementerade Acando en modern samarbetsyta. Det viktigaste för kunden var att inte addera fler moment för projektledaren och andra som jobbade i projekten - lösningen blev därför en avskalad och anpassad lösning där det är intuitivt att jobba.

  Andreas Ring Malmö andreas.ring@acando.com +46 (0)73-088 81 60

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Andreas Ring Malmö andreas.ring@acando.com +46 (0)73-088 81 60

  Eller vill du bli kontaktad?