Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Application Management

  Våra erbjudanden inom support, drift och förvaltning av IT-lösningar.

  Acando ger er tillgång till en expertorganisation för snabb och professionell support med möjlighet att anpassa servicenivån efter er verksamhet och dess behov.

  Vi är experter på att hantera förändringar inom verksamheten och erbjuder åtagande för hela eller delar av hanteringen kring en applikation under dess livscykel.

  Kundcase

  • Wolters Kluwer - förvaltning SAP

   Acando har ett lokalt partnerskap med Wolters Kluwer, som är en global koncern med lösningar inom information, programvara och tjänster. De hjälper yrkespersoner inom juridik, skatt, finans och hälso- och sjukvård att effektivt och tryggt fatta kritiska beslut på saklig grund.

   Acando har som lokal partner ansvar för förvaltning av Wolters Kluwers SAP-lösning. Acando har stabiliserat systemmiljön, gjort tidsparande förbättringar i processer och ökat kundnöjdheten.

  • Assa Abloy – förvaltning SAP och Microsoft Dynamics 365

   Assa Abloy är en världsledande leverantör av lås- och dörrlösningar. Acando har hjälpt Assa Abloy Entrance Systems (AAES) att efter ett förvärv flytta en SAP-lösning från USA till Sverige. Därefter har Acando hanterat förvaltningen av SAP-lösningen. Acando förvaltar även kundens lösning, baserad på Microsoft Dynamics 365. För AAES har förvaltningstjänsterna inneburit ökad kvalitet och stabilitet i lösningen för verksamheten.

  Eva Cederlöf eva.cederlof@acando.com +46 (0)73-515 47 05
  Stefan Jegbert stefan.jegbert@acando.com +46 (0)8-699 75 55