Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  CRM för digital marknadsföring, försäljning och tjänster

  Skapa relevans med CRM och Marketing Automation.

  Hur möter du din kund från tidiga köptankar till avslutad affär? Hur följer du kunden och hur skapar du relevans i varje interaktion? Att ha kunden i fokus har aldrig varit mer relevant än nu, då antalet interaktionspunkter med kunden har exploderat. Från produktrecensioner och prisjämförelser till support och nyinköp.

  Vårt mål är att få våra kunder att bättre hantera kundinteraktionen, öka sin försäljning och därmed lönsamhet samt bygga kundlojalitet. Med hjälp av Marketing Automation och CRM ser vi till att våra kunder är relevanta i varje interaktion oavsett om det är en kund som läser er blogg eller hör av sig för att logga ett supportärende. Vi har implementerat storskaliga CRM- och Marketing Automation-system hos ledande företag.

  CRM - attrahera nya kunder och utveckla relationen med dina befintliga

  Kundcase

  • Automatisering av marknadsförings- och säljprocessen

   Kunden var i behov av att automatisera sin marketing- och säljprocess för att kunna erbjuda sina kunder en snabbare och mer effektiv köpprocess.

   Vi hjälpte kunden att analysera och designa hela kundresan. Med utgångspunkt från analysen implementerades en lösning som täcker interaktionen med kunden online på webben, inhämtande av leads och skapande av opportunities från informationen. Lösningen bygger på Sitecore och Microsoft Dynamics CRM Online. Numera är säljprocess och informationsdelning automatiserad mot kund inom såväl B2B- som B2C-verksamhet. Näst intill all försäljning sker idag via webben och lösningen fångar kunden redan i tidiga stadier och följer kunden konsekvent under köpresan för att ge en enhetlig kvalitativ och sömlös upplevelse.

  • Aktör inom spelbranchen sökte förbättrad hantering av kunder

   Kunden, som är verksam inom spelbranschen, var i behov av en förbättrad hantering av både befintliga och potentiella kunder.

   Vi införde ett säljstödjande CRM där säljarna kan hantera sina kontakter, nya möjligheter, avslut och hur kunderna köper olika produkter. Systemet hanterar informationsutskick till nya potentiella kunder genom Marketing Automation och också information om uppdateringar och förändringar i befintliga produkter genom olika mailgrupper och deras köpta produkter. Lösningen är baserad på Microsoft CRM 2016.

  • Bättre stöd i kundcentret genom CRM

   Kunden befann sig i en situation där deras kundcenter hade flera brister i sitt stödsystem vilket ledde till att ärenden föll bort. Få ärenden kunde lösas direkt under kundsamtalet och det var svårt att få en helhetsbild av kunden som ringde in och dess tidigare interaktioner med kundcentret.

   Acando skapade ett bättre stöd för agenter med en samlad kundbild och lättillgängliga funktioner för att lösa flertalet kundärenden.  Ärendehanteringsprocessen anpassades för att minska risken att ärenden ej åtgärdas i tid samt skapar förutsättningar för uppföljning av kundärenden. Lösningen är baserad på Microsoft Dynamics CRM.

  Henrik Smidskog Västerås henrik.smidskog@acando.com +46 (0)70-497 96 66
  Wictoria Mällroth wictoria.mallroth@acando.com +46 (0)73-421 22 86
  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92
  Nyhet Acando utsedd till Microsoft Country Partner of the Year 2019 i Sverige

  Acando (numera en del av CGI) har vunnit utmärkelsen Microsoft Partner of the Year Award 2019 i Sverige. Acando har utmärkt sig bland ett stort antal duktiga svenska partners genom att påvisa framstående egenskaper inom innovation och implementation av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik.

  Insikt Sex tips för att lyckas med din CRM-strategi

  Allt fler företag implementerar ett CRM-system för att vårda och utveckla sina kundrelationer. För att uppnå maximal effekt av CRM-systemet behövs dock en strategi. Vi delar med oss av sex tips för att lyckas med den.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92

  Eller vill du bli kontaktad?