Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Building engagement in membership organizations

  Hur mycket kan ni som medlemsorganisation med gott samvete lägga på marknadsföring och intern administration? Vi har skapat en lösning som drar ner på de interna kostnaderna, samtidigt som den skapar ett ökat engagemang bland era medlemmar.

  Ideella föreningar, medlemsorganisationer och idébundna verksamheter är viktiga för Sverige. Med stort engagemang förbättrar ni vårt samhälle, skapar gemenskap och förändrar världen vi lever i. Många av er har dock utmaningar med resursfördelningen – hur stor del av de donerade pengarna får exempelvis gå till marknadsföring och intern administration? Enligt oss är marknadsföring och internadministration helt avgörande för att skapa och behålla engagemang. Och med rätt lösning kan vi bygga processer som både skapar engagemang och sparar tid och pengar.

  Vi har genom åren träffat och hjälpt många medlemsorganisationer. Något vi återkommande har sett är att de arbetar i äldre system, inte sällan egenbyggda, som är ineffektiva, dyra att vidareutveckla och förvalta. Med moderna system och tekniker kan medlemsorganisationer och aktörer inom ideell sektor öka servicen för sina medlemmar, lättare aktivera och engagera sina medlemmar samt minska administration i sin egen organisation.

  Vad erbjuder vi?

  Acando har utvecklat en lösning, baserad på Microsoft Dynamics 365 Sales (CRM), som är anpassad för medlemsorganisationer så som politiska partier, fackföreningar, givarorganisationer, högskolor och idrottsorganisationer. Lösningen hanterar bland annat dessa områden:

  CRM - medlem

  Ladda ner vår guide till Marketing Automation för medlemsorganisationer

  Vi har skapat en guide som är dedikerad till medlemsorganisationer som vill anpassa sina marknadsinsatser utifrån sin målgrupps förändrade beteende. I guiden presenterar vi fem steg för att attrahera fler engagerade medlemmar genom Inbound Marketing och Marketing Automation.

  Vill du ta del av guiden? Ladda ner den här.

  Läs mer om hur vi hjälper våra kunder

  • Medlemshantering hos ett av Sveriges största politiska partier

   Ett av Sveriges största politiska partier var i behov av ett nytt system för att effektivt hantera medlemmar och deras uppdrag. Nuvarande system var föråldrat och byggt från grunden av leverantören vilket skapade ett tungrott och dyrt system för vidareutveckling. Kunden valde därför att titta på lösningar som kunde stötta deras behov, komma med nya idéer och där partiet också kunde beställa funktionalitet som de inte kunde vara utan.

   Acando levererade och förvaltar idag kundens medlemssystem (baserat på Microsoft CRM 2016) inklusive följande funktionalitet:
   Medlemshantering
   Avgiftshantering
   Förtroendeuppdrag
   Kurshantering
   Medlemsportal
   Medlemsvärvning
   Mailhantering
   Föreningshantering
   Rollhantering

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92
  Henrik Hasselblad Stockholm henrik.hasselblad@acando.com +46 (0)73-082 52 55