Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365

  Affärssystem effektiviserar och styr verksamheten i rätt riktning.

  När du väljer Microsoft Dynamics 365 får du ett molnbaserat ERP-system med affärsprocesser för hela verksamheten, från ekonomi och försörjningskedja till tillverkning och försäljning - med den insyn som krävs för att fatta smarta beslut. För oss innebär framgång att kunden får en snabb avkastning på investeringen. Vi gör det svåra enkelt.

  dynamics 365

  Genom att kombinera vår samlade kompetens kring affärssystem, digitalisering, analytics och verksamhetsutveckling utmanar vi våra kunder att ta nästa steg

  Vi har femton års erfarenhet från de flesta branscher och har tillsammans med Microsoft ett tydligt fokus på Retail & Distribution och Manufacturing. Acando är Guldpartner till Microsoft, som vid ett flertal tillfällen de senaste åren pekat ut oss som en topp 1% partner inom Dynamics 365 globalt.


  Läs mer om vårt erbjudande inom retail

  Kundcase

  • Europcar

   Acando analyserade nuläget och identifierade ett business case med positivt ROI för Europcar. Fokus låg på implementation av ett standardsystem för att förenkla förvaltning. Tidplanen och budgeten var självklart viktig liksom en effektiv utrullning av systemet till stationspersonalen. Acando fick även förtroende att förvalta och vidareutveckla lösningen efter go-live.

  • Dustin

   Acandos uppdrag var att skapa en struktur och en genomförandeplan för driftsättning av Everest, norra Europas största implementation av Microsoft Dynamics 365. Everestprojektet inkluderade även byte av integrationsplattform, BI-lösning, implementation av Microsoft Dynamics CRM och utveckling av en ny webbutik. Acando lyckades, genom att implementera en projektmetodik och god verksamhetsförankring, få hela Dustin att arbeta mot ett gemensamt mål och att ta Dustin till en lyckad go-live.

  Henrik Hasselblad Stockholm henrik.hasselblad@acando.com +46 (0)73-082 52 55
  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92
  Nyhet Acando har vunnit Microsoft Partner of the Year Award 2017

  Acando har tilldelats utmärkelsen som årets Microsoft-landspartner i Sverige. Vi uppmärksammandes för att tillhandahålla förstklassiga lösningar och tjänster, och för att representera ett starkt partnerföretag i Sverige. Utmärkelser presenterades i flera kategorier, med vinnare valda från en uppsättning av mer än 2800 deltagare från 115 länder över hela världen.

  Acando och Pipol

  För att stödja organisationer med sin internationella omvandlingsresa har Acando gått ihop med Pipol, en global leverantör av Microsoft Dynamics lösningar och tjänster. Pipol är representerat i mer än 70 länder, vilket gör att de kan skapa en enda kontaktpunkt i varje steg av affärstransformationen – från strategi – till utförande. Som partner till Pipol kan vi erbjuda den funktionella kompetensen och den globala närvaro som krävs för att stödja våra kunder var de än befinner sig. I åratal har Pipol hjälpt stora och små internationella organisationer världen över med implementationer för att harmonisera processer, data och system, och på så sätt driva produktivitet och tillväxt. Den unika sourcingmodellen gör det möjligt att vara på plats där kunderna är och välja det bästa teamet.

  Dynamics 365-bloggen

  Tobias Lång och Michael Schibbye bloggar om de senaste retail-trenderna och hur Dynamics 365 bäst används för att möta alla nya krav.