Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Säkerställ en modern och effektiv detaljhandel - med Dynamics 365 for retail

  Effektivisera varje del i verksamheten, förse dina kunder med sömlösa och personaliserade shoppingupplevelser. Och låt affärssystemet få bästa möjliga förutsättningar för att behålla sitt värde.

  Oavsett om din verksamhet startades med e-handel eller du nu behöver gå online - kan vi hjälpa dig med rätt bakomliggande systemstöd

  Detaljhandeln är en mångfacetterad bransch där man behöver kunna jonglera alltifrån pris och sortimentsättning till inventering och lagerstyrning. Samtidigt behöver kundupplevelsen vara i fokus i allt man gör. En modern retailer erbjuder samma service oavsett om det är i den fysiska butiken, i kundtjänst eller i sin e-handel. Dynamics 365 Retail hjälper dig att anpassa mötet med varje kund och gör personalen mer produktiv genom att samordna det som händer digitalt, i butiken och backoffice. Ett affärssystem som samlar all din data på samma ställe och effektiviserar varje del i din verksamhet. 

  Fördelarna med en modern molnbaserat plattform såsom Dynamics 365 Retail är att du får en redan retailanpassad lösning där du kan börja i liten skala och efterhand expandera Dynamics 365-plattformen utifrån behov för att även täcka områden såsom CRM, Finans, Lager och Inköp. 

  Passionate about retail

   

  Acando har runt 300 konsulter som dagligen arbetar med att lösa retailbolags utmaningar och nära följer branschens utveckling. Vi har 15 års erfarenhet och har förmånen att arbeta med de mest framgångsrika företagen. Tillsammans med våra partners har vi över 1000 specialister inom Dynamics med stark förmåga att leverera med hög kvalitet, snabbhet och precision. Vi förstår också vikten av att få ett långsiktigt värde av ett system, och stannar gärna kvar när du behöver hjälp med förvaltning och support.

  Kundcase

  • Personifierade köpupplevelser och stärkt marknadsposition för ett svenskt modeföretag

   Kunden hade ett utdaterat affärssystem med begränsad support, och svårigheter att anpassa det till verksamhetens nya krav. Tillsammans med kunden byggde vi ett molnbaserat affärssystem baserat på Dynamics 365 for Finance and Operations samt AX is Fashion, en skräddarsydd lösning för fashion retail. Baserat på beprövade principer samt ett genomgående nyttjande av standardkomponenter implementerade vi en digital marknadsplats anpassad för B2B och B2C.

   Affärssystemet har genererat en totalt minskad ägandekostnad tack vare en fullt hanterbar SaaS-lösning, ökad effektivitet och en förbättrad kundservice. Projektet genomfördes inom ramen för en MVP för att i ett första steg stärka kundens position på marknaden, och gör det möjligt att på sikt addera funktionalitet i takt med att verksamheten utvecklas. Affärssystemet har bidragit till mer personifierade köpupplevelser, och innehåller de digitala lösningar som idag krävs för att få nöjda kunder.

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92
  Film Deltaco - affärssystem för en kostnadseffektivare e-handel

  Deltaco har bland annat avsevärt förkortat tiden det tar från att de får en kundorder via webben tills lagret har påbörjat plocket. Tillsammans med Acando byggde de en integrerad e-handelslösning baserat på Dynamics 365.

  Insikt Skapa mer pricksäkra prognoser och smartare sortiment med kognitiv analys

  Inom detaljhandeln talas det mycket om ”allocation and replenishment”, eller prognoser och varupåfyllning. Utgångspunkten är enkel, att fylla på butiker med varor. Men problemställningen är komplex. Att löpande se till att rätt sortiment finns tillgängligt i rätt kvantitet i varje butik vid rätt tidpunkt är en komplicerad utmaning.

  Insikt Så förstör ett föråldrat affärssystem kundupplevelsen

  I jakten på att kunna erbjuda den perfekta köpresan blir affärssystemet allt viktigare för detaljhandeln. Här samlas information om kunder, kanaler, kampanjer samt sortiment och pris och koordineras i effektiva flöden.

  Erbjudande Branschens vassaste digitala lösningar för e-handel

  Acando samarbetar med Episerver vilket gör att vi kan erbjuda en av branschens vassaste digitala lösningar för e-handel. Det gör att du kan hantera ett stort urval av tilläggstjänster, personalisering, kampanjhantering och artificiell intelligens för att driva trafik och konvertering via din e-handel.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92

  Eller vill du bli kontaktad?