Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Dynamics 365 Retail - förbättra kundupplevelsen med rätt affärssystem

  En bransch i förändring kräver nya lösningar. Med vår lösning FAST RETAIL - baserad på Dynamics 365 Retail - får du ett flexibelt stöd för en modern retailverksamhet. På mindre än sex månader.

  Frontend for store and e-commerce, Dynamics 365 Operations & Finance and Retail analytics in a box

  Detaljhandeln är en bransch i snabb förändring. Kunderna förväntar sig en sömlös shoppingupplevelse oavsett om den sker i butik eller digitalt, vilket ställer höga krav på digitala plattformar och datadrivna processer. Samtidigt är time-to-market avgörande och det är därför vi utvecklat vår lösning FAST RETAIL.

  FAST RETAIL baseras på Dynamics 365 Retail och med en öppen arkitektur byggd på standardkomponenter som kan utökas och bytas ut efter hand, ger den dig en möjlighet att komma igång snabbt och att anpassa lösningen i takt med att dina behov förändras.

  Effekten och de delar som ingår i erbjudandet

  Funktionalitet i Dynamics 365 Retail

   

  Dynamics 365 retail

  Omni Channel

  Skapa och hantera ett obegränsat antal säljkanaler via ett och samma gränssnitt. Styr logik som prissättning, sortiment och kampanjer per kanal.

  Store Operations

  Erbjud försäljning i butik via kassa, med applikationen Dynamics Modern POS och Cloud POS som inkluderar standardintegrationer mot Dynamics 365.

  Merchandizing

  Hantera produkter, kataloger, sortiment och prissättning.

  Order management

  Hantering av ordrar med stöd för olika leveransscenarior såsom köp i butik med leverans hem till dörren eller köp online med upphämtning i butik.

  Workforce Management

  Hantera din butikspersonal samt schemalägg när de förväntas arbeta.

  Clienteling

  Hantera och skapa kunder via flera kanaler.

  Mobile Apps

  Promotions

  Hantera kampanjer över samtliga kanaler.

  Centralized Management

  Central hantering av dina fysiska och digitala kanaler.

  Mobile apps

  Tillgång till mobila appar för butiksförsäljning, lagerhantering och analytics.

  Store inventory

  Stöd för förmågor i lager såsom inleverans i butik, inventering och plock.

  Call center

  Separat kundtjänstmodul som erbjuder en ”360- vy av dina kunder.

  Kundcase

  • Personifierade köpupplevelser och stärkt marknadsposition för ett svenskt modeföretag

   Kunden hade ett utdaterat affärssystem med begränsad support, och svårigheter att anpassa det till verksamhetens nya krav. Tillsammans med kunden byggde vi ett molnbaserat affärssystem baserat på Dynamics 365 for Finance and Operations samt AX is Fashion, en skräddarsydd lösning för fashion retail. Baserat på beprövade principer samt ett genomgående nyttjande av standardkomponenter implementerade vi en digital marknadsplats anpassad för B2B och B2C.

   Affärssystemet har genererat en totalt minskad ägandekostnad tack vare en fullt hanterbar SaaS-lösning, ökad effektivitet och en förbättrad kundservice. Projektet genomfördes inom ramen för en MVP för att i ett första steg stärka kundens position på marknaden, och gör det möjligt att på sikt addera funktionalitet i takt med att verksamheten utvecklas. Affärssystemet har bidragit till mer personifierade köpupplevelser, och innehåller de digitala lösningar som idag krävs för att få nöjda kunder.

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92
  Film Deltaco - affärssystem för en kostnadseffektivare e-handel

  Deltaco har bland annat avsevärt förkortat tiden det tar från att de får en kundorder via webben tills lagret har påbörjat plocket. Tillsammans med Acando byggde de en integrerad e-handelslösning baserat på Dynamics 365.

  Insikt Skapa mer pricksäkra prognoser och smartare sortiment med kognitiv analys

  Inom detaljhandeln talas det mycket om ”allocation and replenishment”, eller prognoser och varupåfyllning. Utgångspunkten är enkel, att fylla på butiker med varor. Men problemställningen är komplex. Att löpande se till att rätt sortiment finns tillgängligt i rätt kvantitet i varje butik vid rätt tidpunkt är en komplicerad utmaning.

  Insikt Så förstör ett föråldrat affärssystem kundupplevelsen

  I jakten på att kunna erbjuda den perfekta köpresan blir affärssystemet allt viktigare för detaljhandeln. Här samlas information om kunder, kanaler, kampanjer samt sortiment och pris och koordineras i effektiva flöden.

  Erbjudande Branschens vassaste digitala lösningar för e-handel

  Acando samarbetar med Episerver vilket gör att vi kan erbjuda en av branschens vassaste digitala lösningar för e-handel. Det gör att du kan hantera ett stort urval av tilläggstjänster, personalisering, kampanjhantering och artificiell intelligens för att driva trafik och konvertering via din e-handel.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Mattias Paulsson Stockholm mattias.paulsson@acando.com +46 (0)70-240 73 92

  Eller vill du bli kontaktad?