Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  NetSuite

  I bolag som växer snabbt eller som är i en snabbföränderlig bransch finns det inte utrymme för oflexibla system som tar lång tid att styra om. Implementationer och förändringar måste kunna ske på veckor, inte månader.

  NetSuite är Acandos nya ERP-plattform och passar företag inom mid size- och enterprise-segmentet. NetSuite är världens första affärssystem i molnet med över 40 000 kunder och började redan 1998 med ”ERP over the internet”. Den största kundgruppen är snabbt växande bolag som behöver ett system med stor bredd, bra funktionalitet och som går att konfigurera för att möta deras framtida behov och snabba tillväxttakt. Bland kända kunder finns Spotify, Qlik, Snapchat, American Express Travel och DocuSign.

  Vad erbjuder vi?

  Med NetSuite kan vi erbjuda er ett CRM-system som är direkt kopplat till ert ERP-system och E-commerce. Funktionerna som NetSuite erbjuder är CRM, Order Management, Marketing Automation, Procurement, Finance, Inventory Management, WMS Warehouse Management, Production, Demand Planning och mycket mer.

  Acandos NetSuite-praktik erbjuder kunder lokala resurser i hela Sverige. Netsuite arbetar med flera olika vertikaler varav Wholesale Distribution, Retail, Software och Services är störst.

  Läs mer

  Jimmy Löfström Stockholm jimmy.lofstrom@acando.com +46 (0)73-376 55 45
  Andreas Ring Malmö andreas.ring@acando.com +46 (0)73-088 81 60

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Jimmy Löfström Stockholm jimmy.lofstrom@acando.com +46 (0)73-376 55 45

  Eller vill du bli kontaktad?