Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  NetSuite

  I bolag som växer snabbt eller som är i en snabbföränderlig bransch finns det inte utrymme för oflexibla system som tar lång tid att styra om. Implementationer och förändringar måste kunna ske på veckor, inte månader.

  NetSuite är en ERP-plattform som passar företag inom mid size- och enterprise-segmentet. NetSuite är världens första affärssystem i molnet med över 40 000 kunder och började redan 1998 med ”ERP over the internet”. Den största kundgruppen är snabbt växande bolag som behöver ett system med stor bredd, bra funktionalitet och som går att konfigurera för att möta deras framtida behov och snabba tillväxttakt. Bland kända kunder finns Spotify, Qlik, Snapchat, American Express Travel och DocuSign.

  Läs mer

  Vad erbjuder vi?

  Med NetSuite kan vi erbjuda er ett CRM-system som är direkt kopplat till ert ERP-system och E-commerce. Funktionerna som NetSuite erbjuder är CRM, Order Management, Marketing Automation, Procurement, Finance, Inventory Management, WMS Warehouse Management, Production, Demand Planning och mycket mer.

  Vi inom Acandos NetSuite-praktik har mer än 10 års erfarenhet av NetSuite-implementationer och erbjuder lokala resurser i hela Sverige. Netsuite arbetar med flera olika vertikaler varav Wholesale Distribution, Retail, Software och Services är störst.

  SuiteApps

  Acando erbjuder specialutvecklade lösningar för att ta ett redan fantastiskt system till nästa nivå. Med hjälp av våra SuiteApps för NetSuite lyfter du användarupplevelsen till nya nivåer och tack vare lokaliseringar för den nordiska marknaden uppfyller NetSuite de systemkrav som krävs för att hantera lokala regelverk.

  Lokaliseringar

  Acando kan som SDN-partner till Oracle (Software Development Network) erbjuda en mängd olika lokaliseringar till NetSuite – lösningar inom främst ekonomidelarna som gör att ett svenskt företag får det systemstöd som krävs av marknaden. Här nedan finns ett axplock av de lokaliseringar som Acando erbjuder inom NetSuite.

  Swedish Outgoing Bank Payments (OBP)
  OBP erbjuder heltäckande funktionalitet för leverantörsbetalningar i olika format (Bankgiro för svenska betalningar, Bankgiro Utland för utländska och SEPA för betalningar inom EU). Fullt stöd för inläsning av avstämningsfiler gör att betalningar utförs och bokförs på rätt dag och kreditfakturor appliceras automatiskt. Dessutom följer attestfunktioner och anpassningsbara arbetsflöden.

  Swedish Incoming Bank Payments (IBP)
  IBP erbjuder automatisk matchning och betalmarkering av kundfakturor genom inläsning av bankfiler med inkommande betalningar i olika format (BGMAX, C&I Online, Payex osv). En enkel konfigurering möjliggör automatisk kontering av öresdifferenser, utökat stöd för andra filformat, matchning av klumpsummor mot flera fakturor, matchning mot offerter istället för kundfakturor, och så vidare.

  Swedish OCR-referens
  OCR lägger till funktionalitet för skapande av svenskt OCR-referensnummer på dina kundfakturor vilket tillsammans med lokaliseringen ”Swedish Incoming Bank Payments” ökar matchningsgraden till nära 100 %.

  Swedish SIE Import/Export
  SIE-formatet är en öppen standard framtagen för att enkelt kunna utbyta redovisningsdata och för att importera och exportera bokföringsdata. Denna lokalisering stödjer olika varianter av SIE-formatet och erbjuder möjlighet att skapa SIE-filer för olika tidsperioder.

  Swedish Ekonomiroll
  Detta paket skapar en ekonomiroll i Netsuite med skräddarsydda menyer och rapporter (till exempel svensk balans- och resultaträkning) för de allra vanligaste funktioner som en ekonom utför i sitt dagliga arbete med ekonomisystemet. En svensk ekonomihandbok finns också tillgänglig.

  Attestflöde för leverantörsfakturor
  AfL erbjuder fullständigt stöd för attestering av leverantörsfakturor. Genom en flexibel konfigurering kan attestering gå genom flera led och vara baserad på beloppsgränser.

  Customer/Vendor eInvoice
  Erbjuder funktionalitet för att integrera med en extern eInvoice-leverantör för inkommande eller utgående eFakturor. Innehåller också en flexibel godkännandeprocess för kundfakturor. 

  Restlet endpoints
  Vi har också utvecklat ett antal restlet endpoints för att förenkla integrationen med externa system som behöver utläsa eller skapa data i Netsuite. Dessa restlets tillsammans med andra tekniska lösningar återanvänder vi i våra kundprojekt vilket effektiviserar och säkrar att vi kan leverera den bästa lösningen med väldigt lite utvecklingstid.

  Jimmy Löfström jimmy.lofstrom@acando.com +46 (0)73-376 55 45
  Eva Sandberg Head of Enterprise Consulting eva.sandberg@acando.com +46 (0)73-021 14 87
  Rikard Burman Holmgren rikard.b.holmgren@acando.com +46 (0)73-358 21 65
  Case Opus Bilprovning

  Förenklad inspektionsprocess med NetSuite Car Inspection Solution.

  Case IDG

  Steget från traditionellt förlag till Media Service Provider.

  Case ApoEx

  Bättre ordning och integrerad bokföring i affärsprocesserna, med hjälp av NetSuite.

  Case Stockholms Handelskammare

  Snabbare service och en effektivare verksamhet genom NetSuite One World.

  Case Hansoft

  Internationell expansion med stöd av NetSuite.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Jimmy Löfström jimmy.lofstrom@acando.com +46 (0)73-376 55 45

  Eller vill du bli kontaktad?