Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Agile Framework

  I vår snabbt föränderliga värld blir ett agilt tankesätt mer och mer centralt för att tydligt sätta fokus på vilket värde vi vill åstadkomma och när. Vi förstår utmaningarna och vi kan hjälpa dig på din resa mot att bli framgångsrik i att hantera de ständiga förändringar vår tillvaro bjuder på.

  På Acando tror vi att framgång med hjälp av agila metoder inte bara stannar vid enskilda team på en IT-avdelning. Organisationer som på riktigt vill lyckas i en föränderlig värld gör det genom att anamma agila tankesätt hela vägen från VD till lokalkontor. Vi hjälper er att sätta fingret på den mindset-förändring som behövs för att bli proaktiv istället för reaktiv. Att på riktigt skapa ledarskap som stöttar hela organisationer i sitt arbete och som leder er till framgång.

   

  Hur kan Acando hjälpa er?

  Vi hjälper er med att hitta den agila coach ni behöver, att starta program för att coacha era chefer i att hitta "fotfästet" i en ny mer agil värld, att skapa passande processer och organisationsstrukturer samt att förankra det nya arbetssättet via förändringsledning. Vi bistår med allt som behövs för att stötta er i arbetet med att se världen och er affär på ett nytt sätt.

  Vi tänker så här: den organisation som på kortast tid kan se möjligheter och ge dess värde till sina kunder är den som vinner på marknaden.

  Oscar Mo oscar.mo@acando.com +46 (0)70-604 69 97

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Johan Karlbom Stockholm johan.karlbom@acando.com +46 (0)76-774 33 51

  Eller vill du bli kontaktad?