Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  SAP

  Med S/4 HANA har SAP satt standarden för nästa generations affärssystem.

  I en allt mer komplex och föränderlig värld ställs höga krav på innovationstakt, flexibilitet och faktabaserat beslutsfattande. En digital transformation är oundviklig och hur vi interagerar med våra system blir allt viktigare.

  Resan i sig är oundviklig. Vägen dit är flexibel.

  Det nya affärsstödet måste kunna hantera en bimodal verklighet där kärnprocesser levereras med stor precision samtidigt som differentierande funktioner snabbt och enkelt kan bytas ut eller integreras. Plattformen blir inte bara viktig för verksamhetens utveckling. Den blir en integrerad del av den.

  Vi har lång erfarenhet av dessa frågeställningar och genom de projekt vi genomfört tillsammans med våra kunder har vi byggt upp en förståelse för vad som är viktigt när man ger sig ut på resan mot S/4 HANA. Varje resa är unik, men vår verktygslåda är omfattande så oavsett vilken väg man önskar gå så kan vi hjälpa till att göra den så bra som möjligt.

  Kundcase

  • Fora - utveckling inom SAP, IT och verksamhet

   Fora, som hjälper 200 000 företag och sina 4 miljoner anställda med att administrera kollektivavtalade försäkringar och avtalspension SAF-LO, sökte en tydligare IT-process, stabilare IT-miljö och en långsiktig partner för att nå en snabbare utvecklingstakt och sänkta underhållskostnader. Acando har lyckats reducera Foras förvaltningskostnad med omkring 10-15% per år under hela avtalsperioden.

   Vi möter Foras behov både av kompetens inom SAP och andra IT- och verksamhetstjänster, och vi har levererat en stabilare systemmiljö som möjliggör snabb anpassning till förändrade behov.

  Eva Sandberg Head of Enterprise Consulting eva.sandberg@acando.com +46 (0)73-021 14 87
  Blogg Allt eller inget om SAP

  Acandos Fredric Sandell bloggar om Industry 4.0, IoT, Machine Learning och “det nya SAP”.