Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  SAP

  Har du en teknikplattform som stödjer din digitala transformation?

  Som marknadsledare inom innovativa affärssystem hjälper SAP dig att hantera komplexa affärsprocesser på en komplett och integrerad plattform. Vi kombinerar kompetens inom strategi och affärsverksamhet med gedigen teknisk expertis och en djupgående förståelse för hur organisationer fungerar.

  Vi är stolta över att vara en av SAP:s största lokala Guldpartners

  Vi har lång erfarenhet av att arbeta med SAP:s plattform. Innovationsmöjligheterna inom SAP:s olika lösningar är stora och vi är specialiserade inom fem områden:

  • S/4 HANA
  • SAP Hybris
  • User Experience, Mobility
  • IoT
  • Analytics

  Kundcase

  • Fora - utveckling inom SAP, IT och verksamhet

   Fora, som hjälper 200 000 företag och sina 4 miljoner anställda med att administrera kollektivavtalade försäkringar och avtalspension SAF-LO, sökte en tydligare IT-process, stabilare IT-miljö och en långsiktig partner för att nå en snabbare utvecklingstakt och sänkta underhållskostnader. Acando har lyckats reducera Foras förvaltningskostnad med omkring 10-15% per år under hela avtalsperioden.

   Vi möter Foras behov både av kompetens inom SAP och andra IT- och verksamhetstjänster, och vi har levererat en stabilare systemmiljö som möjliggör snabb anpassning till förändrade behov.

  • Westinghouse – lokalt partnerskap

   Westinghouse Electric Company är pionjär och en världsledande leverantör av produkter och tjänster till kärnkraftsindustrin med över 10 000 medarbetare i 18 länder.

   ”Acando anlitades för införandet av SAP och att integrera affärssystemet med det nya produktionssystemet. Vi valde Acando främst på grund av konsulternas långa erfarenhet inom SAP och verksamhetsförändringar. Dessutom är Acandos lokala närvaro i Västerås viktigt för oss då vi ibland behöver snabb hjälp på plats." - Westinghouse Sverige

  • Perstorp - SAP implementation

   Perstorp, som är ett ledande bolag inom flera sektorer för specialkemikalier för industri och applikation, var i behov av en ny ERP-lösning då de hade olika system för inköp av råvaror, förpackningar och konsumtionsvaror. Utmaningen låg i många manuella kontroller och processer samt stora behov av optimering av kund- och leverantörshanteringen.

   Acando har hjälpt till att skapa en harmonisering mellan lösning och processer som leder till ökad effektivitet, bättre datakvalitet och “one single source of truth”. Vi har implementerat ett enda system för inköp av råvaror, förpackningar och konsumtionsvaror. Nya processer för godkännande av inköp och integration med matchning av fakturor, samt en högre grad av automatisering i informationsflödet.

  Eva Sandberg Head of Enterprise Consulting eva.sandberg@acando.com +46 (0)73-021 14 87
  Blogg Allt eller inget om SAP

  Acandos Fredric Sandell bloggar om Industry 4.0, IoT, Machine Learning och “det nya SAP”.