Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Insikt

  Nio grundläggande steg (som ofta missas) för en lyckad digitalisering av vården

  Nio grundläggande steg (som ofta missas) för en lyckad digitalisering av vården

  Vad är de grundläggande förutsättningarna för att digitaliseringen ska göra skillnad inom vården? Och varför går det så långsamt? Vi har sammanställt nio faktorer som kan upplevas som självklara, men som ofta missas i utvecklingsprojekt inom vården. Faktorer som krävs för att digitaliseringen ska bli ett verktyg som underlättar för medarbetarna, skapar värde för patienterna och samtidigt gagnar hela vårdsystemet. Ladda ner rapporten här.

  Tema

  The Digital Workplace

  The Digital Workplace

  Den moderna arbetsplatsen präglas av ledord som enkelhet, tillgänglighet och flexibilitet. Med digitala ytor som möjliggör arbete på håll och under eget ansvar är det inte längre självklart att den klassiska 9 till 5-arbetsdagen är den mest framgångsrika. Vi guidar dig bland de senaste trenderna på arbetsplatsen - och visar vägarna till bättre samarbete, kreativitet och kommunikation.

  Tema Smart Retail

  Att göra det man alltid gjort, räcker inte längre. Dina kunder vill checka ut inne i butiken och prova på nätet. De vill slippa oväsentliga erbjudanden, och de vill att leveranser ska vara flexibla och returer enkla. Hur gör du för att förbli relevant?

  Tema Digital Insights

  I vår årliga Digital Maturity Assessment svarade mindre än hälften av de över 200 tillfrågade bolagen att de vet hur de ska agera när nya möjligheter uppstår. Hur gör de som lyckas anpassa sig till nya kundkrav och skapa en snabbrörlig organisationsstruktur? Här hittar du insikter baserade på riktiga case och studier bland Sveriges största företag.

  Tema The future of Healthcare

  Vården är satt under hård press och digitaliseringen möjliggör lösningen på dagens och framtidens utmaningar. Men tekniken är bara en förutsättning - att få med det mänskliga perspektivet på resan är A och O för att skapa en framgångsrik vård. Vi djupdyker i det senaste inom hälso- och sjukvård, och vad som krävs för att nå en hållbar förändring.

  Tema CIO Insights

  I takt med digitaliseringen har CIO:ns möjlighet att leverera affärsvärde och krav på att arbeta affärsutvecklande ökat stadigt. Ta del av trender och tips som hjälper dig att navigera i det nya landskapet.

  Tema Customer Insights & Analytics

  Dagens verktyg för att samla in och analysera data erbjuder helt nya möjligheter att innovera produkter, erbjudanden och hela affärsmodeller baserat på kundinsikter. Vi reder ut begrepp som big data, machine learning och predektiv analys, och djupdyker i hur ledande företag lyckats med det svåraste av allt – att omvandla data till en konkurrensfördel.

  Bloggar & Podcasts

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Olof Åkesson Head of Sales olof.akesson@acando.com +46 (0)70-399 41 37

  Eller vill du bli kontaktad?