Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Bläddra bland våra teman & insikter

  Tema The Digital Workplace

  Den moderna arbetsplatsen präglas av ledord som enkelhet, tillgänglighet och flexibilitet. Med digitala ytor som möjliggör arbete på håll och under eget ansvar är det inte längre självklart att den klassiska 9 till 5-arbetsdagen är den mest framgångsrika. Vi guidar dig bland de senaste trenderna på arbetsplatsen - och visar vägarna till bättre samarbete, kreativitet och kommunikation.

  Tema CFO Insights

  Lönsamhet, riskminimering, kostnadsreducering och avtalshantering. Listan kan göras lång över CFO:ns ansvarsområden, och det gäller att alltid ligga steget före för att hänga med i tiden av digitalisering. Vi guidar dig i balansen mellan strategisk innovation och stabilitet - och hur du når bästa möjliga effektivitet.

  Tema Smart Retail

  Att göra det man alltid gjort, räcker inte längre. Dina kunder vill checka ut inne i butiken och prova på nätet. De vill slippa oväsentliga erbjudanden, och de vill att leveranser ska vara flexibla och returer enkla. Hur gör du för att förbli relevant?

  Tema Digital Insights

  Varje år sedan 2014 har Acando genomfört en studie kring svenska organisationers digitala mognad. Vartannat år genomförs studien inom privat sektor och vartannat inom offentlig sektor. I studien utreds organisationernas digitala transformationsarbete i flera dimensioner, och resultaten ger oss viktiga insikter i hur den digitala mognaden utvecklas över tid, hur den påverkar organisationernas lönsamhet och vilka framgångsfaktorerna för att lyckas är.

  Tema The future of Healthcare

  Vården är satt under hård press och digitaliseringen möjliggör lösningen på dagens och framtidens utmaningar. Men tekniken är bara en förutsättning - att få med det mänskliga perspektivet på resan är A och O för att skapa en framgångsrik vård. Vi djupdyker i det senaste inom hälso- och sjukvård, och vad som krävs för att nå en hållbar förändring.

  Tema CIO Insights

  I takt med digitaliseringen har CIO:ns möjlighet att leverera affärsvärde och krav på att arbeta affärsutvecklande ökat stadigt. Ta del av trender och tips som hjälper dig att navigera i det nya landskapet.

  Tema Customer Insights & Analytics

  Dagens verktyg för att samla in och analysera data erbjuder helt nya möjligheter att innovera produkter, erbjudanden och hela affärsmodeller baserat på kundinsikter. Vi reder ut begrepp som big data, machine learning och predektiv analys, och djupdyker i hur ledande företag lyckats med det svåraste av allt – att omvandla data till en konkurrensfördel.

  Bloggar & Podcasts

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Olof Åkesson Head of Sales olof.akesson@acando.com +46 (0)70-399 41 37

  Eller vill du bli kontaktad?