Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Tema

  Digital Insights

  Digital Insights

  Varje år sedan 2014 har Acando genomfört en studie kring svenska organisationers digitala mognad. Vartannat år genomförs studien inom privat sektor och vartannat inom offentlig sektor. I studien utreds organisationernas digitala transformationsarbete i flera dimensioner, och resultaten ger oss viktiga insikter i hur den digitala mognaden utvecklas över tid, hur den påverkar organisationernas lönsamhet och vilka framgångsfaktorerna för att lyckas är.

  Studie Digital mognadsstudie Offentlig sektor 2019

  För tredje gången i rad lanserar vi nu Acandos Digitala mognadsstudie för Offentlig sektor. Hur digitalt mogen är egentilgen svensk offentlig sektor, vilka ligger i framkant och vilka har hamnat på efterkälken? Ladda ner studien här.

  Insikt 10 digitala trender 2019

  Teknikbolagen är de nya bankerna, förtroende det nya kapitalet och samhällsfrågor det hetaste på agendan. Vi ger dig en guidad tur av de största digitala trenderna 2019.

  Insikt Den digitala arbetsplatsen - Vägen till effektivitet, kreativitet och innovation på jobbet

  Som arbetsplats är det viktigt att se till att medarbetarna får tillgång till verktyg som uppfyller önskemål och krav på sömlöst internt samarbete. Men var börjar man? I denna rapport ger vi en överblick över den digitala arbetsplatsens byggstenar och framgångsfaktorer, och vad som är viktigt att ha i åtanke för att lyfta det interna samarbetet till nya höjder.

  Insikt Blockchain ger nöjdare kunder och enklare värdekedjor

  Idag är det nog inte många som undgått att höra talas om Bitcoin. Peter Thiel, grundare av Paypal uttryckte sig på följande sätt: “I do think Bitcoin is the first currency that has the potential to do something like change the world”. Vad menar Peter egentligen med detta? För att finna svaret på den frågan måste vi titta bortom Bitcoin. Vi måste förstå den underliggande tekniken, blockchain.

  Insikt Så ser handelsbranschen på blockchain

  I slutet på september befann sig några representanter från Acando på konferensen Internationell Handel. Acandos Erik Lilja höll ett rundabordssamtal kring blockchain under konferensen och delar här med sig av sina insikter från samtalet.

  Insikt ”I framtiden kommer vi att använda blockchaintekniken varje dag”

  Inför konferensen Internationell Handel satte Acandos Peter Andersson och Alexander Fröström sig ner för att reda ut varför blockchain är på allas läppar, vilka som är utmaningarna med den hypade tekniken och hur framtiden ser ut.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Case Öresundskraft

  Digital strategi för morgondagens elmarknad.

  Acandos inspirationsevent

  Tidigare event Digital Evolution 2018

  Acando var med och anordnade eventet Digital Evolution i Malmö under hösten - en konferens om digitisering, digitalisering och digital transformation.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Nils Wahlström nils.wahlstrom@acando.com +46 (0)73-558 37 48

  Eller vill du bli kontaktad?


  Case Telenor Business

  Förenkling, struktur och styrning i en digital transformation.