Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Tema

  Digital Insights

  Digital Insights

  I vår årliga Digital Maturity Assessment svarade mindre än hälften av de över 200 tillfrågade bolagen att de vet hur de ska agera när nya möjligheter uppstår. Hur gör de som lyckas anpassa sig till nya kundkrav och skapa en snabbrörlig organisationsstruktur? Här hittar du insikter baserade på riktiga case och studier bland Sveriges största företag.

  Acando Digital Maturity Assessment

  Varje år sedan 2012 har Acando genomfört en studie kring svenska organisationers digitala mognad, under namnet Digital Maturity Assessment. Vartannat år genomförs studien inom privat sektor och vartannat inom offentlig sektor. I studien utreds organisationernas digitala transformationsarbete i flera dimensioner, och resultaten ger oss viktiga insikter i hur den digitala mognaden utvecklas över tid, hur den påverkar organisationernas lönsamhet och vilka framgångsfaktorerna för att lyckas är.

  Studie Innovation Study 2017

  Finns det något framgångsrecept för lyckad innovation? För att ta reda på det har Acando genomfört djupintervjuer med innovationschefer, strategichefer och ledare för några av Sveriges största företag.

  Insikt 10 digitala trender 2018

  Autonoma affärer, uppkopplade bilar och smarta assistenter är några av de buzzwords som är i ropet när vi rör oss mot 2018. Vi listar de största digitala trenderna just nu och ger exempel på hur de faktiskt används.

  Insikt Digitala assistenter, robotar och smarta städer - trender och insikter från CES 2018

  Det började med ett regnigt, åtta gradigt Las Vegas och 184 000 personer som försökte navigera sig på 256 000 kvadratmeter. Det är tydligt att CES (Consumer Electronics Show) som är en av världens största digitala mässor, är en enorm samlingsplats för alla som triggas av affärerna kring konsumentelektronik.

  Insikt Följ med in i Amazon Go – det nya butikskonceptet

  Hur bra är egentligen Amazons senaste butikskoncept Amazon Go? Anders Gunnarsson från Acando var på plats i Seattle och sammanfattar här sina intryck från den revolutionerande butiken som tar digitaliseringen av detaljhandeln till nya nivåer.

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Case Öresundskraft

  Digital strategi för morgondagens elmarknad.

  Acandos inspirationsevent

  Tidigare event Digital Evolution 2017

  Acando var med och anordnade eventet Digital Evolution i Malmö den 9 november - en konferens om digital transformation och hur man överlever och anpassar sig till det nya landskapet.

  Tidigare event Acando Inspiration Day

  "Tidigare mätte vi tittarsiffror för att kunna sälja reklam, idag är dataanalys vårt viktigaste redskap för att kundanpassa" - Maria Ardståhl, TV4.

  Digital Insights Network

  Nätverket för dig som driver digitala satsningar. Vi ses regelbundet och diskuterar de största digitala utmaningarna såväl som de mest spännande möjligheterna.

  Är du intresserad av nätverket?
  Hör gärna av dig till Vendela Leksell.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Erik Brandrup-Wognsen Stockholm erik.brandrup-wognsen@acando.com +46 (0)70-250 76 58

  Eller vill du bli kontaktad?


  Case Telenor Business

  Förenkling, struktur och styrning i en digital transformation.