Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Nio grundläggande steg (som ofta missas) för en lyckad digitalisering av vården

  Vad är de grundläggande förutsättningarna för att digitaliseringen ska göra skillnad inom vården? Och varför går det så långsamt? Vi har sammanställt nio faktorer som kan upplevas som självklara, men som ofta missas i utvecklingsprojekt inom vården. Faktorer som krävs för att digitaliseringen ska bli ett verktyg som underlättar för medarbetarna, skapar värde för patienterna och samtidigt gagnar hela vårdsystemet. Ladda ner rapporten här.

  I denna rapport beskriver vi ett antal grundläggande förutsättningar för att digitalisering ska kunna bli något som gör skillnad i vården, på riktigt. 

  Det finns många bra idéer, men det är sällan de lämnar test- och pilotfaserna trots goda intentioner, lovande resultat och en stor potential att bidra till en bättre verksamhet. Varför lyckas vi inte bättre? Självklart finns det inte någon silverkula som löser alla problem och som passar överallt, men förhoppningsvis får du som läsare med dig några saker att tänka på och ta med i egna initiativ. Saker som kan uppfattas som så självklara att de glöms bort, men som kan vara det som skiljer ett lyckat projekt från ett misslyckat.

  Ladda ner rapporten här.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Henrik Schildt henrik.schildt@acando.com +46 (0)70-550 63 30

  Tema The future of Healthcare

  Vården är satt under hård press och digitaliseringen möjliggör lösningen på dagens och framtidens utmaningar. Men tekniken är bara en förutsättning - att få med det mänskliga perspektivet på resan är A och O för att skapa en framgångsrik vård. Vi djupdyker i det senaste inom hälso- och sjukvård, och vad som krävs för att nå en hållbar förändring.

  Erbjudande Vi möjliggör en proaktiv hälso- och sjukvård

  Vi är med och realiserar en effektivare hälso- och sjukvård. Genom förståelse för individens behov och datadrivna insikter säkerställer vi att rätt problem prioriteras - och att lösningarna får verklig effekt.