Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando och itch i Almedalen 2017

  Vi var på plats under Almedalsveckan för att debattera och skaffa nya perspektiv - här hittar du våra viktigaste spaningar.

  För oss är Almedalsveckan en viktig plattform där vi har möjlighet att delta i, utmana och lära oss av, diskussioner kring frågor vi arbetar med dagligen. Det rör sig om allt från digitalisering och innovation, till hållbarhet eller hur den svenska sjukvården behöver förändras.

  På vår egen kreativa workshop kring hur vi kan skapa ett friskare Sverige, samlade vi representanter från hälso- och sjukvården, både forskare, landsting och startups, för att brainstorma kring konkreta möjligheter och lösningar. En annan kväll bjöd vi in till mingel med med vår robotkollega Pepper och diksussionerna kring hur olika typer av robotar kan skapa värde gick varma.

  Almedalen-mingel

  Almedalen-robot

  skriver-klotterplank

  Våra spaningar från veckan

  Tidigare event Kreativt mingel - Hur skapar vi ett friskare Sverige?

  Under Almedalsveckan 2017 höll Acando ett kreativt mingel med befattningshavare, forskare, kliniker, omsorgspersonal och andra myndighetsföreträdare för att tillsammans diskutera hur vi kan skapa hållbar förändring.

  Insikt Närmar vi oss storföretagens död och hur ska vi hänga med i teknikutvecklingen?

  Erik Brandrup-Wognsen från Acando delar med sig av sina spaningar från Almedalsveckan.

  Insikt Mer ”olydnad” och rejält ledarskap krävs för snabbare utveckling av vården

  Sveriges sjukvård och hur den kan bli bättre var självklart ett viktigt ämne under Almedalsveckan. Här delar Lars Gustafsson, Fredrik Erbing och Clara Landahl med sig av sin sammanfattning av vad som egentligen sades under de många seminarierna och debatterna.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Lars Gustafsson lars.gustafsson@acando.com +46 (0)73-021 14 92

  Eller vill du bli kontaktad?