Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Digital Evolution 2017

  Acando var med och anordnade eventet Digital Evolution i Malmö den 9 november - en konferens om digital transformation och hur man överlever och anpassar sig till det nya landskapet.

  I november var vi med och höll i en heldag på temat digital transformation, med inbjudna föreläsare och workshops som gav nya perspektiv. Vi diskuterade bland annat hur företag behöver förhålla sig till innovationsarbete och produktutveckling för vara fortsatt framgångsrika. Konferensen var också en språngbräda för utbyte av erfarenheter och diskussion om konkreta verktyg och processer för att lyckas. Här har vi samlat insikterna från Digital Evolution.

  "'En digital ledare är inte en chef, en digital ledare är den som skapar flest följare i organisationen"
  - Jonas Hammarberg, Awesome Group

  Programmet centrerade kring tre fokusområden - digital konkurrenskraft, värdeskapande innovation och digital disruption - som tillsammans hjälper till att identifiera, värdera och implementera möjligheterna med digitaliseringen.

  Eventet hölls tillsammans med 8till5 och HD-Sydsvenskan. 

   

   

  Våra spaningar från dagen

  Insikt Jonas Hammarberg om digitaliseringens inverkan på företag idag

  Jonas Hammarberg var en av huvudtalarna under Digital Evolution. Han är vice vd på Awesome Group och författare av boken "Get Digital or die trying". Här delar han med sig av sin syn på digitaliseringen, fallgropar att undvika och hur man på bästa sätt anpassar sig till förändringen.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Malin Unger Malmö malin.unger@acando.com +46 (0)70-964 24 14

  Eller vill du bli kontaktad?