Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Digital Evolution 2018

  Acando var med och anordnade eventet Digital Evolution i Malmö den 4 oktober - en konferens om digitisering och digital transformation.

  I oktober 2018 var Acando med och anordnade en konferens med fokus på digital transformation. Dagen bjöd på en mängd spännande föreläsningar och workshops. Bland annat höll Johan Rudberg och Anna Simon från itch en föreläsning om att stå sig i den digitala konkurrensen med hjälp av x-enheter. På plats fanns även flera olika företag som delade med sig av hur de tagit sig an digitaliseringen och forskare som siade om framtiden. Nedan har vi samlat de spaningar vi tog med oss från Digital Evolution 2018.

  Programmet centrerade kring tre fokusområden – digital konkurrenskraft, värdeskapande innovation och digitalt disruption/change management.

  Eventet hölls tillsammans med 8till5 och HD-Sydsvenskan. 

  digital evolution

  digital evolution 2018

  Våra spaningar från dagen

  Insikt ”Företagen har börjat realisera det vi pratade om förra året”

  Peter Axelsson från Acando var på plats under årets upplaga av konferensen Digital Evolution och delar med sig av sina insikter från dagen. Står företagen inför samma utmaningar som förra året, hur lyckas de framåt och vad väckte intresse under konferensen?

  Insikt Kreativt utrymme och X-enheter

  Under konferensen föreläste Anna Simon och Johan Rudberg från itch om hur storbolagen kan och bör accelerera sin förmåga att ta vara på förändringens möjligheter, genom så kallade x-enheter.

  Hör gärna av dig!

  Vi är alltid intresserade av att höra mer om dina utmaningar.

  Malin Unger Malmö malin.unger@acando.com +46 (0)70-964 24 14

  Eller vill du bli kontaktad?