Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Från SharePoint Saturday

  Acando var på plats under SharePoint Saturday i Stockholm för att inspirera och inspireras kring den digitala arbetsplatsen. Aref Halmstrand från Acando delar med sig av sina insikter från dagen och varför han jobbar med SharePoint.

  Varför valde ni att delta vid SharePoint Saturday?

  Microsoft 365 är ett väldigt stort område hos oss på Acando. Vi har valt att sponsra liknande event för att bidra till det fantastiska forumet kring den moderna arbetsplatsen. Som en av Sveriges största aktörer inom moderna arbetsplatser så anser jag att vi har stort ansvar att ta hand om och bidra till liknande event även i framtiden.

  Tog du med dig några spännande spaningar/insikter från dagen?

  Självklart! Jag lyssnade på en riktigt intressant föreläsare som heter Rick Van Rousselt. Han pratade om botar och vissa fallgropar när det kommer till förväntanshantering. Botar är extremt efterfrågade just nu men det finns en stor sannolikhet att man säljer på för många sådana typer av funktioner. Företagen lägger stora summor pengar på funktioner som aldrig kommer att användas då de helt enkelt inte är relevanta för medarbetarna på företaget. 

  Varför jobbar du med SharePoint?

  Inom Microsoft 365 så fokuserar jag på Azure, O365 samt Dynamics 365 for Talent. Jag tror på att nyckeln till framgång är att hitta kärleken för sin utmaning. Under resans gång så fyller jag vardagen med energi och känner uppskattning för allt runtomkring. Jag har valt att jobba med SharePoint Online (moderna digitala arbetsplatser) eftersom jag har upptäckt att det är en av mina bästa styrkor för att hjälpa människor med att effektivisera sitt arbete (spara tid), samt amplifiera de positiva känslorna för sitt företag. I kort hjälpa människor att älska sitt jobb.

  Varför på Acando?

  Acando är ett stort konsultbolag som erbjuder utmaningar på alla tänkbara nivåer. Här har jag fått möjligheten att växa riktigt fort i karriären. Redan under mitt första år på Acando fick jag ta kundansvar och jag fick vara med och ta beslut som påverkar hela affärsresan kring den digitala arbetsplatsen. Idag sitter jag i projekt där tekniken är en mindre utmaning. Förändringsledning, politik och att uppnå önskad effekt för de olika generationerna på arbetsplatsen har blivit de stora utmaningarna.

  Vad gör Acando inom SharePoint-området just nu?

  Vi arbetar väldigt mycket med Microsoft 365 och i korta drag gör vi helhetsåtaganden inom moderna digitala arbetsplatser. Den som vill veta mer är välkommen att kontakta mig på exempelvis LinkedIn!

  Vill du veta mer?

  Kontakta Aref Halmstrand aref.halmstrand@acando.com +46 (0)72-562 70 89