Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando Activity

  Acando Activity är vår hälsoförening som främjar gemenskap, glädje och välbefinnande. Alla som jobbar på Acando är välkomna att vara en del av föreningen och tillsammans deltar vi i över tio olika sporter. Vi samlas även kring viktiga hälsofrågor som kan göra oss bättre, både som konsulter och som människor.

  Martin Ekberg, Strategy and Transformation "Vi behöver träning både av sinnet och kroppen för att bli bra konsulter"

  Genom att engagera sig i flera sporter på jobbet, får Martin Ekberg tillfälle att träna sin kropp och sinne. Han har också fått många oförglömliga stunder på fotbollsplan och i skidbacken.

  Wilhelm Gatenbeck, Finance and Corporate Management "Alla medarbetare kan vara med på våra golftävlingar - och alla kan faktiskt vinna"

  Wilhelm Gatenbeck älskar att spela golf, och tycker att tävlingsmomentet är en stor del av charmen med sporten. Men när kollegorna ses på golfbanan ligger fokus främst på att umgås och göra något kul vid sidan av jobbet.

  Hasse Karlberg, Retain and Recruit ”Klättring är så roligt att jag inte märker att jag faktiskt tränar”

  Hasse Karlberg föll för klättring för att det är en social sport där deltagarna hjälper varandra. Och när Hasse fick reda på att Acando Activity arrangerade klättring, då var deltagandet en självklarhet.

  Caroline Vitasp, trainee & Laleh Akbarynoor, Productivity Management and Adoption ”Yoga gör mig till en mer mindful person”

  Det som Caroline Vitasp och Laleh Akbarynoor tycker är bäst med yogasektionen inom Acando Activity är att den bidrar till att skapa bättre kollegor och medarbetare – både fysiskt och mentalt.

  Tuomas Pönni, SAP "Jag har fått en bättre relation till mina kollegor genom Acando Activity"

  Gemensamma intressen är en bra grund till en hållbar vänskap. Det är därför som Tuomas Pönni tycker att innebandyn är ett ypperligt sätt att komma sina kollegor närmre.