Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Tuomas Pönni

  Träffa Tuomas Pönni som jobbar i teamet SAP och är ansvarig för Acando Activitys innebandyträning.

  Varför har du valt att engagera dig i Acando Activity?

  Jag tycker att det är roligt att träna med andra som delar samma intresse för sport som mig. Utöver innebandyn spelar jag även i Acandos fotbollslag och har även testat på klättring, kitesurfing och fredagsträningen som vi har på Acando.

  Vilka fördelar ser du med att engagera sig i hälsoaktiviteter på jobbet?

  Genom träningen får jag träffa nya kollegor och skapa kontakt med dem. När jag får chansen att möta mina kollegor i ett gemensamt intresse, upplever jag även att vi får en lite bättre och närmare vänskap. 

  "Jag har fått en bättre relation till mina kollegor genom Acando Activity"

  Hur uppkom ditt intresse för innebandy?

  Jag började spela innebandy när jag var sju år gammal och har gjort det sedan dess. Men min inblandning i Acandos innebandyträningar kom egentligen av att jag ville träna när fotbollssäsongen inte var igång. Jag insåg då att kunskapsnivån bland de som är med och spelar innebandy är hög, vilket ger ett fartfyllt och svettigt spel.

  Har du någon minnesvärd anekdot från din tid som aktiv inom Acando Activity?

  Förra året gjorde Acando Activity en väldigt rolig resa till Varberg för att kitesurfa över en långhelg. Jag kände inte någon annan som skulle med på resan. Men jag lärde känna en massa folk och fick många nya vänner.

  "Genom att engagera dig i hälsoaktiviteter på jobbet får du en mer aktiv vardag"

  Har du några tips på hur man kan vara mer aktiv i vardagen?

  Att våga engagera sig i träningsaktiviteter på jobbet är väl det bästa. Det är sällan du faktiskt tänker på jobbet där, utan de som kommer dit vill ha kul och träna tillsammans.