Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Acando Accelerate

  För dig som vill kickstarta din karriär som applikationskonsult, utvecklare eller data scientist.

  Är du redo att kickstarta din karriär och vill bli specialist inom ett attraktivt och expanderade område där det råder stor efterfrågan på kompetens?

  Då ska du söka till Acandos satsning AccelerateAccelerate är ett nystartat upplägg på Acando där du får en kickstart in i konsultrollen och snabbt blir riktigt vass inom just ditt område. Accelerate passar dig som är nyexaminerad från utbildningar med fokus på IT, systemutveckling, affärssystem eller data science, alternativt om du har något års erfarenhet av dessa områden. Du får möjligheten till en utvecklande karriär och får delta i spännande konsultuppdrag parallellt med utbildningar och certifieringar samtidigt som du blir coachad av en senior mentor. 

  Inom Acando Accelerate startar du din karriär som junior applikationskonsult,  data scientist eller utvecklare.  

  Just nu erbjuder vi följande spår in om Acando Accelerate

  Träffa våra medarbetare

  Erika Lindh, frontend-utvecklare "Det var lite utav en slump att jag blev frontend-utvecklare"

  Erika pluggade grafisk design efter gymnasiet och att hon blev frontend-utvecklare hos oss på Acando, var egentligen en slump. Hör henne berätta om sin karriärresa hittills och hur hon upplevde sina första dagar, i en för henne helt ny roll.

  Charbel Kisso + Olivia Wigholm + Kim Lindkvist, SAP-konsulter "Vi hjälps åt och delar våra kompetenser med varandra"

  Charbel, Olivia och Kim går alla Accelerate med inriktning på SAP. Få en inblick i hur det är att gå Accelerate och hur några som redan går programmet upplever det.

  Filip Branchetti, utvecklare "Det bästa med ett nytt projekt är nya människor"

  När Filip Branchetti var liten ville han bli äventyrare, men efter en fjällguideutbildning valde han att sadla om till programmerare. I en intervju berättar han mer om vad han gillar med Acando, hur han tacklar problem och om sina katters Instagram-konto

  Acando Trainee

  Sedan 2005 driver vi ett av marknadens mest populära traineeprogram. Vi erbjuder två inriktningar där du får ta dig an våra kunders utmaningar och digitaliseringsresor utifrån två olika perspektiv.