Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Att jobba på Acando

  På Acando är det omöjligt att inte hela tiden utvecklas. Vi arbetar i uppdrag och i ett klimat som inspirerar till att söka ny kunskap och nya insikter. Vår gemensamma vilja att förändra både oss själva och våra kunder märks i lokalerna - det är roligt, drivet och målinriktat. Man delar erfarenheter och erbjuder hjälp, i en inkluderande atmosfär där personen är viktig, men teamet är ännu viktigare.

  Med 1 900 konsulter i 5 länder blir du medlem i en familjär och dynamisk grupp. En samling specialister inom mängder av områden som alla vill uppnå samma sak, men inte är rädda för att tycka olika. Vi vet att vi hela tiden måste utmana - inte bara vad vi gör, utan också hur vi gör det.

  Våra affärsområden

  • Consulting

  • Digital

  • Enterprise

  Acando Diversity Challenge

  Så blir Acando mer effektivt genom att arbeta med jämställdhet.

  Träffa Anna Olani och Åsa Broberg, Customer Experience "Man får tillgång till väldigt många olika kompetenser"

  Anna är UX-designer och Åsa är Manager inom Customer Experience på vårt Stockholmskontor. Tillsammans skapar de grymma användarupplevelser - och här ger de sin bild av hur det är att jobba på Acando.

  Våra kontor i Sverige

  Träffa Anders Gunnarsson, Strategy and Business Technology

  "Vi har privilegiet att få ägna oss åt problemlösning på hög nivå, varje dag"

  "Vi har privilegiet att få ägna oss åt problemlösning på hög nivå, varje dag"

  Anders leder enheten Strategy and Sourcing och stöttar våra kunder i strategiska vägval digitalt. När han inte är på jobbet tar han hand om sin trädgårdsodling, som är hans hemliga passion.

  Utmärkelser att vara stolta över