Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Att jobba på Acando

  På Acando är det omöjligt att inte hela tiden utvecklas. Vi arbetar i uppdrag och i ett klimat som inspirerar till att söka ny kunskap och nya insikter. Vår gemensamma vilja att förändra både oss själva och våra kunder märks i lokalerna - det är roligt, drivet och målinriktat. Man delar erfarenheter och erbjuder hjälp, i en inkluderande atmosfär där personen är viktig, men teamet är ännu viktigare.

  Med 2 100 konsulter i 5 länder blir du medlem i en familjär och dynamisk grupp. En samling specialister inom mängder av områden som alla vill uppnå samma sak, men inte är rädda för att tycka olika. Vi vet att vi hela tiden måste utmana - inte bara vad vi gör, utan också hur vi gör det.

  Träffa Anna Olani och Åsa Broberg, Customer Experience "Man får tillgång till väldigt många olika kompetenser"

  Anna är UX-designer och Åsa är Manager inom Customer Experience på vårt Stockholmskontor. Tillsammans skapar de grymma användarupplevelser - och här ger de sin bild av hur det är att jobba på Acando.

  Våra kontor i Sverige

  Träffa Ebba Lundmark, Digital Strategy and Transformation

  "Jag trivs med att få jobba inom områden som intresserar mig och blir uppmuntrad till att hela tiden utvecklas"

  "Jag trivs med att få jobba inom områden som intresserar mig och blir uppmuntrad till att hela tiden utvecklas"

  Ebba är konsult inom enheten Digital Strategy and Transformation och stöttar våra kunder i strategiska vägval digitalt. När hon inte är på jobbet älskar Ebba att äta god mat och reser så ofta hon hinner och kan.

  Utmärkelser att vara stolta över