Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Carolina Wallbäcks

  Träffa Carolina som jobbar i teamet Digital Workplace and Collaboration.

  Hur är det att ha din roll?

  "Man sitter aldrig still och har alltid något att göra, vilket jag gillar"

  Min avdelning arbetar med att utveckla den digitala arbetsplatsen för att höja den interna arbetseffektiviteten, genom till exempel intranät och appar. Det är ett blomstrande område med stor tillväxt, det utvecklas hela tiden ny teknik och funktionalitet. Att få vara team manager är roligt och lite utmanande. Det handlar dels om att bygga ett lag men samtidigt om att säkerställa alla individers personliga utveckling. Det, tillsammans med ett attraktivt erbjudande, gör att man aldrig sitter still och alltid har saker att göra.

  Berätta om ett uppdrag du jobbat med på Acando?

  Vi hjälpte ett statligt bolag och genomförde en förstudie där vi pekade på olika områden där det fanns utrymme för förbättring. Det var allt från målbild till kundhantering och tjänstepaketering, men min roll rörde främst kvalitetsmätning. Vi implementerade ett antal kvalitetsindikatorer gällande svarstider och avvikelser, allt för att tydliggöra hur verksamheten kunde förbättra samarbetet gentemot andra parter och bli mer effektiva. Det var ett spännande uppdrag med lyckat resultat.

  Vad är det bästa med Acando?

  "Jag uppskattar att ledningen har en uppmuntrande inställning till interna initiativ och projekt"

  Medarbetarna helt klart, det finns många trevliga och begåvade kollegor på Acando. Jag uppskattar också att ledningen har en uppmuntrande inställning till interna initiativ och projekt. Det gör att företaget känns entreprenöriellt trots storleken.

  Vad gör du när du inte jobbar?

  Jag tycker om att resa och helst åka långt bort till nya platser. Det bästa är när man kommer till ett ställe med nya intryck som är något helt annat än hemma. Sydamerika och Afrika är favoriter.

  Vilket är ditt nördigaste intresse?

  Jag älskar antika och äldre möbler. Jag har provat att gjuta och formge möbler som hobbyprojekt på fritiden, men nu tänkte jag prova en möbelsnickerikurs för att lära mig hur man gör på riktigt. Att gå på loppis eller auktion och hitta välgjorda fina gamla möbler är otroligt roligt. Ett tips är att söka sig utanför storstadsområden, då hittar man oftast fler fynd av bra kvalitet till bättre priser.