Cookie.

På acando.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt.

  Female Student Acceleration Program

  Vill du gå med i Female Student Acceleration Program?

  Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas både som person och student

  Female Student Acceleration Program är ett exklusivt medlemsnätverk för tjejer som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Som medlem blir du inbjuden till fyra träffar under ett års tid, som hålls i Stockholm, Göteborg och Malmö, där engagerade konsulter inspirerar dig och ger dig verktyg som vi anser är viktiga för att få ett försprång i karriären.

  Vad erbjuder Female Student Acceleration Program?

  Under medlemsåret deltar du på fyra unika träffar på din ort. Du ingår i ett program där du och de andra studenterna träffas och utvecklas tillsammans, vilket skapar möjlighet för dig att utöka ditt nätverk då ni följs åt under hela året. Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas både som person och student, så att du ska känna dig tryggare med dig själv när du ska ut i yrkeslivet.

  Programmet riktar sig till dig som har ett till tre år kvar på studierna vid programmets start den 27 mars och som har intresse av IT- och managementfrågor.

  Sista datum för ansökan är den 11 februari.

  De fyra träffarna under året fokuserar på:

  Träff 1 - Kommunikationsstilar

  Vilken är din kommunikationsstil? Hur påverkar din stil de omkring dig och kan kunskap om det bidra till att vi blir bättre på att arbeta i effektiva team?

  Träff 2 - Presentationsteknik

  En bra presentation säljer ditt budskap och påverkar din idés förankring, genomförbarhet och trovärdighet. Att göra bra presentationer är ovärderligt för alla som har ett budskap att framföra.

  Träff 3 - Digitala tekniker

  Idag är det flera av våra kunder som implementerar olika typer av system och digitala lösningar. Vi vill ge er chansen att testa på Power BI som är en av dessa teknologier. Inga förkunskaper krävs, vi ger en introduktion och ni får testa på Power BI tillsammans med våra experter på bolaget.

  Träff 4 - Livet som konsult

  Hur är det egentligen att vara konsult och varför tycker vi att det är så sjukt kul? Både inspiration och tips och trix för en framtida karriär. 

  Samarbeten med kvinnliga studentnätverk 

  Förutom nätverket har du möjlighet att träffa oss genom samarbeten vi har med olika nätverk på olika svenska högskolor, bland annat Malvina på KTH, Handelshögskolan i Göteborg och HERA på LTH. Från och med 2017 samarbetar vi även med Datatjej. Dessa träffar inkluderar team building-kväll med styrelse och medlemsevent på Acandos kontor.

  Vill du veta mer?

  Kontakta Mikaela Westring mikaela.westring@acando.com +46 (0)72-712 22 18